Boek gratis demo

Change management
Verandering kan onvermijdelijk zijn en uitdagend om te managen. Deze workshop is bedoeld voor iedereen, van het management tot alle medewerkers, om inzicht te krijgen in en te leren hoe zich aan te passen aan grote veranderingen in een organisatie.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Change management

Verandering is een rode draad die door alle bedrijven loopt, maar zonder de juiste ondersteuning om de verandering te begrijpen en zich eraan aan te passen, krijgen mensen er weerstand tegen. Deze verstoring in verandermanagement heeft invloed op de motivatie en veerkracht van het team. In deze workshop begeleiden we teams door het veranderingsproces met de kennis en tools. Teamleiders, leren communiceren over verandering en hun team door het proces leiden. Aan het einde van de workshop stellen de leiding en de teams een actieplan voor verandermanagement op.

Duur

Klanten score

Team grootte

Deze workshop wordt gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Indien uw team groter is kunnen we samen een oplossing vinden.

Vereisten

Wij organiseren de workshop volledig voor jou. U kiest zelf of de workshop op kantoor, virtueel of wij kunnen een ruimte organiseren voor uw workshop.

Doel

  • Resillient worden aan verandering
  • Leren succesvol coordineren van veranderingen binnen de organisatie

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop kan op maat gemaakt worden gebaseerd op de noden van uw team. Onze specialisten helpen U met identificeren welke onderdelen van de workshop voor uw team diepgaander behandeld worden.

Zoals gekozen door:

Tijdens onze restructuring hebben we deze workshop van Team spirit genomen om de medewerkers te helpen met alle veranderingen om te gaan. De impact hiervan was enorm goed en heeft alle medewerkers geholpen om te gaan met de verandering.
AB Inbev

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!