Tarieven

Gezonde werkgewoontes
Door het aanleren van werkgewoontes, kan het team stress verminderen, en zo verbeteren ze de langdurig prestaties.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Gezonde werkgewoontes

De workshop ‘Gezonde Werkgewoontes’ is ontworpen om het team te voorzien van tools om hun werk op een duurzame manier uit te voeren. We leren het team om goede werkgewoontes te ontwikkelen, zoals het stellen van haalbare doelen, het prioriteren van taken en het vermijden van afleidingen. Door deze praktische vaardigheden te leren, zal het team in staat zijn om hun inzet op lange termijn vol te houden en hun productiviteit te verhogen.

Tijdens de workshop ‘Gezonde Werkgewoontes’ begeleiden we het team met praktische oefeningen om gezonde werkgewoontes te ontwikkelen. Het team leert om hun tijd op het werk aandachtig te besteden, hun energie op te laden en de focus te krijgen om hun doelen te bereiken.

Duur

Klanten score

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

Het team leert praktische vaardigheden voor duurzame inzet op lange termijn en het verhogen van hun productiviteit.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

De teamleden zijn tegenwoordig gelukkiger door enkele kleine verandereingen en gewoontes die ze in het dagdagelijkse leven anders doen
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!