Boek gratis demo

Gezonde werkgewoontes
We begeleiden je naar eenvoudige dingen die je kunt doen om je werk meer ontspannen te maken en je lichaam gezond te houden, zodat je meer kunt bereiken en meer kunt zijn.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Gezonde werkgewoontes

Mensen kunnen op hun best zijn op het werk en een positieve mindset hebben als ze zich ontspannen en gezond voelen en de vaardigheden hebben om werk en stressvolle momenten op een gezonde manier te managen. Dit verbetert niet alleen het persoonlijk welzijn van mensen in een team, maar ook de algemene prestaties van de organisatie. . Door middel van eenvoudige maar effectieve oefeningen leren we u hoe u uw tijd op het werk aandachtig kunt besteden, uw energie kunt opladen en de focus kunt krijgen om dingen voor elkaar te krijgen, waardoor u als individu productiever en als team succesvoller wordt.

Duur

Klanten score

Team grootte

Deze workshop wordt gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Indien uw team groter is kunnen we samen een oplossing vinden.

Vereisten

Wij organiseren de workshop volledig voor jou. U kiest zelf of de workshop op kantoor, virtueel of wij kunnen een ruimte organiseren voor uw workshop.

Doel

  • Gezonde medewerkers zorgen voor een efficient team
  • Verminderen van ziekteverzuim
  • Verbeteren van de team dynamiek

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop kan op maat gemaakt worden gebaseerd op de noden van uw team. Onze specialisten helpen U met identificeren welke onderdelen van de workshop voor uw team diepgaander behandeld worden.

Zoals gekozen door:

De teamleden zijn tegenwoordig gelukkiger door enkele kleine verandereingen en gewoontes die ze in het dagdagelijkse leven anders doen
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!