Tarieven

Haka Workshop
Versterk de teamgeest en creëer een gepersonaliseerde Haka voor jouw bedrijf in deze interactieve workshop!

Beschikbaar als:

In persoon

Haka Workshop

In deze workshop vol plezier, energie, leiderschap en expressie gaat het team allereerst de Haka dans aangeleerd krijgen.
Vervolgens gaat het team samen met de coach een eigen bedrijfs-Haka maken om het team in te verbinden en de bedrijfs boodschap om te zetten in deze expressievolle dans.
Indien gewenst kan een bedrijfs-film gemaakt worden om deze ervaring te herinneren of te gebruiken voor commerciele doelen.

Duur

Klanten score

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

In deze workshop vol plezier, energie, leiderschap en expressie komen team dynamieken boven en geniet iedereen van uit de comfort zone te stappen. Het is een expressievolle activiteit waar het team nog lang op zal terug kijken!

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Zoals gekozen door:

De Haka film die we gemaakt hebben inspireert het team en toont onze klanten een
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!