Boek gratis demo

Persoonlijkheidstest
Begrijp het persoonlijkheidstype en de eigenschappen van u en uw teamleden en hoe elk individu op emotioneel en logisch niveau functioneert in teams.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Persoonlijkheidstest

Persoonlijkheidsonderzoek kan zowel in het werk als in het dagelijks leven nuttig zijn. Als u de persoonlijkheid van uw eigen teamleden en die van andere teamleden begrijpt, kunt u de natuurlijke verschillen in de manier waarop mensen denken, communiceren en met elkaar omgaan beter begrijpen en waarderen – verschillen die de bron kunnen zijn van veel misverstanden.
Deze workshop kan worden gedaan in de vorm van een vragenlijst voorafgaand aan de sessie of met een klein team, indien gewenst kan dit worden gedaan via een interactieve sessie. We verkennen het individu binnen het team en brengen in kaart hoe divers het team is.

Duur

Klanten score

Team grootte

Deze workshop wordt gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Indien uw team groter is kunnen we samen een oplossing vinden.

Vereisten

Wij organiseren de workshop volledig voor jou. U kiest zelf of de workshop op kantoor, virtueel of wij kunnen een ruimte organiseren voor uw workshop.

Doel

  • Verwerf inzichten in de team dynamiek door persoonlijkheden te analyseren
  • Maak een map van je team capaciteiten en gebreken
  • Team dynamiek ontwikkeling

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop kan op maat gemaakt worden gebaseerd op de noden van uw team. Onze specialisten helpen U met identificeren welke onderdelen van de workshop voor uw team diepgaander behandeld worden.

Zoals gekozen door:

De Persoonlijkheids test van team spirit was heel handig om te zien waarom sommige mensen niet goed met elkaar omkunnnen en dit heeft vele problemen in onze team dynamiek opgelost.
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!