Boek gratis demo

Talent development
Begeleid teamleden bij het ontwikkelen van vaardigheden die aansluiten bij hun carrièredoelen en teambehoeften.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Talent development

Deze workshop faciliteert de communicatie tussen mensen, team en leiderschap om te reflecteren op de afgelopen periode en de gewenste toekomst te zien. Dus aan het einde van de training voelt ieder zich erkend, is hij/zij zich bewust van zijn/haar persoonlijke talenten, pakt en krijgt de mogelijkheden om deze talenten te ontwikkelen. Hierdoor kunnen teams en management de talenten van elk lid optimaal benutten om waarde toe te voegen aan het bedrijf. Wij bieden dit aan als jaarcyclus voor managers en medewerkers met een traject rond Talent & Performance Development, aansluitend bij de businessprioriteiten.

Duur

Klanten score

Team grootte

Deze workshop wordt gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Indien uw team groter is kunnen we samen een oplossing vinden.

Vereisten

Wij organiseren de workshop volledig voor jou. U kiest zelf of de workshop op kantoor, virtueel of wij kunnen een ruimte organiseren voor uw workshop.

Doel

  • NPS verhogen door medewerkers voldoening te brengen tijdens hun werkdagen
  • Skills ontwikkelen van de medewerkers verhoogd hun inzetbaarheid
  • Groei van wendbaarheid van het bedrijf in onzekere tijden

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop kan op maat gemaakt worden gebaseerd op de noden van uw team. Onze specialisten helpen U met identificeren welke onderdelen van de workshop voor uw team diepgaander behandeld worden.

Zoals gekozen door:

Ons team heeft geleerd om persoonlijke ontwikkeling in eigen handen te nemen met methoden die geen extra kosten veroorzaken maar wel continue ontwikkeling verzekeren, Thanks Team Spirit!
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!