Tarieven

Bos expeditie
Het team gaat de natuur in met een ervaren teaming coach. Genieten van de rust, leren uit de begeleiding en team building op en top!

Beschikbaar als:

In persoon

Bos expeditie

Tijdens de bosexpeditie gaan teamleden op avontuur in de natuur onder begeleiding van een ervaren coach. Naast een mooie tocht door de natuur bevat het avontuur uitdagende activiteiten die het team stimuleren om nauw samen te werken en te communiceren. Door deze gezamenlijke uitdagingen worden de teamleden gemotiveerd om elkaars sterke punten te benutten en om nieuwe manieren van samenwerken te ontdekken.

Na afloop van de expeditie zullen de teamleden terugkeren naar de werkomgeving met nieuwe vaardigheden, hernieuwde energie en een sterker teamgevoel.

Duur

Klanten score

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

Het team helpen bij het ontwikkelen van hun communicatie- en samenwerkingsvaardigheden, terwijl ze tegelijkertijd een leuke tijd hebben met hun team.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Team spirit heeft ons meegenomen op een dag in het Zonienwoud met heel goede begeleiding! Verfrissende team building!
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!