Boek gratis demo

Team Vision
Ga van een algemene naar een gespecificeerde teamvisie en beweeg als team naar een gemeenschappelijk doel.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Team Vision

Een leider is als de Poolster van het team, die het team in een duidelijke richting stuurt met een specifieke visie. Een visie die geen specifiek beeld van de doelen schetst, eindigt met te veel richtingen open, wat resulteert in versnipperde inspanningen, wat de directe voortgang van het team belemmert. Met behulp van bewezen effectieve tools en oefeningen begeleiden we de teamleiders om de “north Star Vision” van hun team, product of bedrijf te definiëren. Dus aan het einde van de training weet het team waarom ze doen wat ze doen en hoe ze hun energie en middelen op de lange termijn kunnen besteden aan een gemeenschappelijk doel.

Duur

Klanten score

Team grootte

Deze workshop wordt gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Indien uw team groter is kunnen we samen een oplossing vinden.

Vereisten

Wij organiseren de workshop volledig voor jou. U kiest zelf of de workshop op kantoor, virtueel of wij kunnen een ruimte organiseren voor uw workshop.

Doel

  • Leider en team visie helder maken
  • Stappenplan opstellen om tot de team visie te komen
  • Meetbare, haalbare resultaten worden opgesteld

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop kan op maat gemaakt worden gebaseerd op de noden van uw team. Onze specialisten helpen U met identificeren welke onderdelen van de workshop voor uw team diepgaander behandeld worden.

Zoals gekozen door:

De continue team ontwikekling is begonnen met de team visie workshop en heeft richting gegeven aan de weg die juist is voor ons team. Deze workshop heeft nog lang een impact gehad op onze team ontwikkeling
Alvance

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!