Tarieven

Team Visie
Ga van een algemene visie naar een gedeelde teamvisie en werk als team naar een gemeenschappelijk doel.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Team Visie

Tijdens deze workshop zullen we bewezen effectieve tools en oefeningen gebruiken om het team in staat te stellen hun eigen “north star” te definiëren. Door het creëren van een gemeenschappelijke visie zal het team in staat zijn om hun inspanningen te concentreren op het bereiken van hun doelen en het maximaliseren van hun impact.

Met behulp van interactieve en boeiende sessies zal de workshop ‘team visie’ het team in staat stellen om hun individuele perspectieven te delen en tot een gemeenschappelijke visie te komen. Tijdens de training zullen we ook de teamleider begeleiden om de visie van het team op verschillende vlakken te identificeren en te verduidelijken. Hierdoor kunnen zij de juiste richting kiezen en zich focussen op wat er echt toe doet.

Duur

Klanten score

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

Het creëren van een heldere visie voor zowel de leider als het team, door het opstellen van een stappenplan en het formuleren van meetbare en haalbare resultaten.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

De continue team ontwikekling is begonnen met de team visie workshop en heeft richting gegeven aan de weg die juist is voor ons team. Deze workshop heeft nog lang een impact gehad op onze team ontwikkeling
Alvance

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!