Tarieven

Mindfulness at work
De workshop "Mindfulness at Work" helpt medewerkers om gelukkiger en productiever te zijn, uitdagingen beter aan te gaan, het ziekteverzuim te verlagen en verbetert de bedrijfscultuur en communicatie, wat leidt tot hogere tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Mindfulness at work

De workshop Mindfulness at Work is de perfecte manier om het welzijn van uw medewerkers te verbeteren en de bedrijfscultuur te versterken. Door het aanleren van mindfulness-technieken worden medewerkers gelukkiger in hun werk en zijn ze beter in staat om uitdagingen aan te gaan. Dit leidt niet alleen tot meer tevredenheid en productiviteit, maar ook tot een lager ziekteverzuim.

Het welzijn van medewerkers is van groot belang voor elke organisatie. Met de workshop “Mindfulness at Work” kunt u hier actief aan werken. Door medewerkers te leren omgaan met stress en zich beter te focussen op hun werk, kunnen ze beter presteren en voelen ze zich meer verbonden met het bedrijf. Het verbeteren van de bedrijfscultuur en communicatie is daarbij een belangrijk neveneffect dat de workshop teweegbrengt.

Duur

Klanten score

Mindfulness at work

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

Gelukkige medewerkers zijn productieve medewerkers, we bouwen aan het welzijn van medewerkers en dit verhoogt hun productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Die mannen van team spirit hebben dat goed gedaan! Ons team heeft nog lang genoten van de voordelen van mindfulness!
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!