Boek gratis demo

Mindfulness @ Work
Leer hoe mindfulness-oefeningen niet alleen je persoonlijke leven en gezondheid verrijken, maar je ook een productiever teamlid maken.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Mindfulness @ Work

Door mindfulness in uw organisatie en werkdag te introduceren, kunt u een opmerkelijke verschuiving in de teamprestaties teweegbrengen. Resultaten van deze workshop die ook in wetenschappelijk onderzoek worden waargenomen, tonen aan dat mindfulness-praktijken in organisaties bijdragen aan een lager ziekteverzuim, een lager risico op burn-out, een hogere productiviteit en een hogere betrokkenheid. Mindfulness vergroot het vermogen om constructief met uitdagingen om te gaan en verbetert het algehele geluk dat het team in hun leven ervaart, wat een directe invloed heeft op hun vermogen om op het werk te presteren.
We stemmen onze workshops af op de behoeften van elke organisatie, inclusief modules zoals stressmanagement, mindfulness op het werk, energiek leven, mindful communiceren en nog veel meer.

Duur

Klanten score

Team grootte

Deze workshop wordt gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Indien uw team groter is kunnen we samen een oplossing vinden.

Vereisten

Wij organiseren de workshop volledig voor jou. U kiest zelf of de workshop op kantoor, virtueel of wij kunnen een ruimte organiseren voor uw workshop.

Doel

  • Gelukkige medewekers zijn productieve medewerkers
  • Door opbouwen van innerlijke rust uitdagingen aangaan
  • Ziekteverzuim verminderen

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop kan op maat gemaakt worden gebaseerd op de noden van uw team. Onze specialisten helpen U met identificeren welke onderdelen van de workshop voor uw team diepgaander behandeld worden.

Zoals gekozen door:

Die mannen van team spirit hebben dat goed gedaan! Ons team heeft nog lang genoten van de voordelen van mindfulness!
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!