Boek gratis demo

Stress @ Work
Zonder stress kan een team langdurig en meer presteren

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Stress @ Work

In de snelle zakenwereld zijn we altijd in de “doe”-modus en als we te veel doen, kan dit chronische stress veroorzaken. Waardoor waardevol menselijk potentieel verloren gaat en organisaties niet in staat zijn om het beste uit zichzelf te halen. We rusten teams uit met tools voor stressmanagement om beter met werkstress om te gaan en meer controle te krijgen over hun emoties. Dit verhoogt hun welzijn, voorkomt burn-out, verlaagt het ziekteverzuim en verbetert empathische communicatie naast het feit dat ze zich over het algemeen gelukkiger, zelfverzekerder en veerkrachtiger voelen.

Duur

Klanten score

Team grootte

Deze workshop wordt gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Indien uw team groter is kunnen we samen een oplossing vinden.

Vereisten

Wij organiseren de workshop volledig voor jou. U kiest zelf of de workshop op kantoor, virtueel of wij kunnen een ruimte organiseren voor uw workshop.

Doel

  • Stressvrije prestatie en minder ziekte
  • Meer voldoening van werk onder medewerkers
  • High Performance Teams zonder stress opbouw

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop kan op maat gemaakt worden gebaseerd op de noden van uw team. Onze specialisten helpen U met identificeren welke onderdelen van de workshop voor uw team diepgaander behandeld worden.

Zoals gekozen door:

Deze workshop heeft ons team weer doen adem halen.. Na een periode van stress kwam er weer rust met de lessen van deze workshop
Arcelor Mittal

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!