Tarieven

Stress at work
Ontdek hoe stressmanagementtechnieken het team kunnen helpen om de productiviteit en prestaties op duurzame wijze te verbeteren.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Stress at work

De workshop ‘stress at work’ is gericht op het aanleren van effectieve stressmanagement technieken om werknemers te helpen beter om te gaan met stress. Door deze vaardigheden te ontwikkelen, zijn werknemers beter in staat om hun werk op een gezonde en duurzame manier te doen, waardoor ze zich beter voelen en meer gemotiveerd zijn.

De workshop ‘stress at work’ heeft een positief effect op de werknemers en de organisatie als geheel. Werknemers die deelnemen aan de workshop melden zich minder vaak ziek en zijn over het algemeen gelukkiger in hun werk. Door het verminderen van stress op het werk, verbetert de communicatie tussen collega’s en leidinggevenden, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer en betere samenwerking. Het resultaat van de workshop is dus niet alleen een gezonder en gelukkiger team, maar ook een productievere en meer empathische werkomgeving.

Duur

Klanten score

Lady stress at work

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

Helpt medewerkers effectiever om te gaan met werkstress, de communicatie te verbeteren en de algehele werktevredenheid te verhogen. Verlaagt hierdoor ziekteverzuim.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Deze workshop heeft ons team weer doen adem halen.. Na een periode van stress kwam er weer rust met de lessen van deze workshop
Arcelor Mittal

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!