Tarieven

Mega games
Aan de hand van mega toffe games wordt teamwork op een speelse wijze gepromoot

Beschikbaar als:

In persoon

Hybride

Mega games

Met een uitgebreid aanbod aan spellen, waaronder het bouwen van gigantische torens en kolossale Jenga-constructies, uitdagingen met lego, Virtuele spelen en nog veel meer, is er voor elk team wat wils. Onze team coach begeleidt het team door elke oefening en biedt waardevolle coaching voor en na elke activiteit om de teamspirit, communicatie en strategisch denkvermogen te ontwikkelen.

Elk team wordt opgedeeld in subteams om een gezonde competitie te bevorderen en het plezier te vergroten. Mega Games is de perfecte manier om de banden te versterken die essentieel zijn voor een succesvolle werkomgeving.

Duur

Klanten score

Torenbouwen teambuilding

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

De team dynamiek, communicatie en strategisch denkvermogen te testen en verbeteren door middel van uitdagende spellen, en zo de banden binnen het team te versterken voor een succesvolle werkomgeving.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Mega Games heeft ons team op een ongelooflijk leuke en uitdagende manier samengebracht.
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!