Tarieven

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Een uitgebreide training voor leiders, gericht op het ontwikkelen van effectieve leiderschapsvaardigheden. De deelnemers zullen de verschillende leiderschapsstijlen verkennen en leren hoe ze deze kunnen toepassen in hun rol. Daarnaast zullen ze werken aan het verbeteren van hun communicatievaardigheden, zowel binnen het team als met andere belanghebbenden. Het beheer van tijd en prioriteiten staat ook centraal, evenals het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van conflictbeheer en verandermanagement. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan het begeleiden en ondersteunen van anderen, het omgaan met stress en het bevorderen van zelfbewustzijn en zelfreflectie. Een optionele 360° scan kan worden ingezet om de deelnemers inzicht te geven in hun sterke punten, zwakke punten en persoonlijke ontwikkelingsgebieden.

Duur

Klanten score

Leiderschap coaching

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

Leiders uitrusten met de nodige vaardigheden en inzichten om effectieve leiders te worden, die in staat zijn om teams te begeleiden, communicatie te verbeteren en zelfbewustzijn te ontwikkelen.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!