Tarieven

Denken als een Topschaker
Een schaak grootmeester komt een training geven aan de teamleden, nadien gaat het team een schaak toernooi aan met elkaar!

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Denken als een Topschaker

Schaken is niet alleen een prachtig spel, de vaardigheden die bij schaken komen kijken zijn ook nuttig als professional. Dan heb ik het uiteraard over strategie en vooruitdenken, maar minstens zo waardevol zijn bijvoorbeeld concentratievermogen, omgaan met druk en het maken van fouten, en het stellen van doelen. De analogie van schaken wordt gebruikt om team building doelen te verduidelijken. Deze workshop wort gegeven door een gecrediteerd schaak grootmeester en team building coach.

Schaken is in vijf minuten uit te leggen, op ieder niveau te spelen. Ook met collega’s is het een ideaal spel: je kan samen leren en er tegelijkertijd een spannende competitie van maken. Bovendien leent schaken zich uitstekend voor een online setting. In de workshop leer je genoeg om een leuke schaakpartij te spelen. Daarnaast maak ik – op maat – de parallel van het schaken naar jullie professionele context, zodat iedere deelnemer weggaat met een nieuw perspectief op zijn dagelijkse functioneren. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.

Duur

Klanten score

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

  • Samen plezier maken
  • Stategisch nadenken en inzicht
  • Team building concepten overbrengen

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Het schaak toernooi was een toffe avond voor het team en heeft nieuwe vriendschappen gemaakt.
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!