Tarieven

Communicatie skills
De voordelen van deze workshop kunnen niet alleen worden toegepast om een beter begrip en communicatie met teamleden te bevorderen, maar ook in uw klantenrelaties.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Communicatie skills

De workshop Communicatie Skills is een praktische training waarin teamleden leren hoe ze hun communicatieve vaardigheden kunnen verbeteren, inclusief feedback geven en ontvangen. Door middel van praktische oefeningen kunnen deelnemers deze vaardigheden direct in de praktijk brengen, wat leidt tot effectievere communicatie binnen het team.

De waarde voor het team is groot, omdat het team leert hoe ze beter kunnen communiceren, niet alleen met elkaar, maar ook met klanten en andere belanghebbenden. Dit leidt tot betere relaties met klanten en een verbeterde reputatie van het bedrijf. Effectieve communicatie draagt bij aan het succes van het team en de organisatie als geheel.

Duur

Klanten score

Communicatie workshop

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

De communicatieve vaardigheden van teamleden te verbeteren, zodat zij effectiever kunnen communiceren met elkaar en met klanten, wat bijdraagt aan het succes van het team en de organisatie als geheel.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Ons team is overgegaan naar constructieve communicatie. De workshop heeft ons veel bijgeleerd en het was een goede oefening om de dag nadien in de praktijk om te zetten.
Skyline

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!