Boek gratis demo

Communicatie skills
De voordelen van deze workshop kunnen niet alleen worden toegepast om een beter begrip en communicatie met teamleden te bevorderen, maar ook met klanten en in uw dagelijks leven.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Communicatie skills

Effectieve communicatieve vaardigheden zijn niet alleen doorslaggevend voor de kwaliteit van het leven, maar ook voor ons sociale en professionele succes. In deze workshop leer je een luisterende en adaptieve houding te ontwikkelen, assertief te zijn, gaande situaties te ontdekken en je communicatie te optimaliseren. We gebruiken praktische oefeningen om u te helpen deze principes van effectieve communicatie toe te passen.

Duur

Klanten score

Team grootte

Deze workshop wordt gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Indien uw team groter is kunnen we samen een oplossing vinden.

Vereisten

Wij organiseren de workshop volledig voor jou. U kiest zelf of de workshop op kantoor, virtueel of wij kunnen een ruimte organiseren voor uw workshop.

Doel

  • Gezonde communicatie in de teams
  • Team dynamiek verbeteren en conflicten oplossen

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop kan op maat gemaakt worden gebaseerd op de noden van uw team. Onze specialisten helpen U met identificeren welke onderdelen van de workshop voor uw team diepgaander behandeld worden.

Zoals gekozen door:

Ons team is overgegaan van reactief communiceren naar constructieve communicatie. De workshop heeft ons veel bijgeleerd en het was een goede oefening om de dag nadien in de praktijk om te zetten
Skyline

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!