Tarieven

Feedback geven / ontvangen
Op een goede manier feedback geven en ontvangen resulteert in een groei van teamleden en bouwen aan een positieve werkcultuur.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Feedback geven / ontvangen

Feedback geven en ontvangen is een vaardigheid die, mits effectief gebruikt, een drijfveer kan zijn voor het stimuleren van de productiviteit van een team en de persoonlijke groei van mensen. In deze training gaan onze coaches dieper in op het verschil tussen constructieve vs positieve & negatieve feedback. Door middel van bewezen technieken leert het team in elke situatie constructieve feedback te geven en te ontvangen. Tijdens de workshop worden deze methoden aangeleerd en geoefend met interactieve oefeningen waar het hele team bij betrokken is. Deze praktijk stelt het team in staat om continu te groeien en van elkaar te leren door effectieve feedback te geven. De teamdynamiek zal in de loop van de tijd positief veranderen als het team hun nieuw aangeleerde communicatieve vaardigheden toepast.

Duur

Klanten score

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

  • Feedback leren geven en ontvangen
  • Gezonde werksfeer bouwen door spanningen weg te nemen adhv communicatie
  • Groeien van de team dynamiek naar een High Performance Team

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Deze workshop heeft een grote impact op hoe de mensen binnen het team met elkaar omgaan
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!