Boek gratis demo

Feedback geven / ontvangen
Op een goede manier feedback geven en ontvangen resulteert in een groei van teamleden en bouwen aan een positieve werkcultuur.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Feedback geven / ontvangen

Feedback geven en ontvangen is een vaardigheid die, mits effectief gebruikt, een drijfveer kan zijn voor het stimuleren van de productiviteit van een team en de persoonlijke groei van mensen. In deze training gaan onze coaches dieper in op het verschil tussen constructieve vs positieve & negatieve feedback. Door middel van bewezen technieken leert het team in elke situatie constructieve feedback te geven en te ontvangen. Tijdens de workshop worden deze methoden aangeleerd en geoefend met interactieve oefeningen waar het hele team bij betrokken is. Deze praktijk stelt het team in staat om continu te groeien en van elkaar te leren door effectieve feedback te geven. De teamdynamiek zal in de loop van de tijd positief veranderen als het team hun nieuw aangeleerde communicatieve vaardigheden toepast.

Duur

Klanten score

Team grootte

Deze workshop wordt gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Indien uw team groter is kunnen we samen een oplossing vinden.

Vereisten

Wij organiseren de workshop volledig voor jou. U kiest zelf of de workshop op kantoor, virtueel of wij kunnen een ruimte organiseren voor uw workshop.

Doel

  • Feedback leren geven en ontvangen
  • Gezonde werksfeer bouwen door spanningen weg te nemen adhv communicatie
  • Groeien van de team dynamiek naar een High Performance Team

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop kan op maat gemaakt worden gebaseerd op de noden van uw team. Onze specialisten helpen U met identificeren welke onderdelen van de workshop voor uw team diepgaander behandeld worden.

Zoals gekozen door:

Deze workshop heeft een grote impact op hoe de mensen binnen het team met elkaar omgaan
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!