Tarieven

Learning Optimism
Optimisme kun je leren. We helpen u een optimistische mentaliteit, stemming en gewoonten te omarmen die uw leven en prestaties bevorderen.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Learning Optimism

Optimisme is niet alleen een kwaliteit, maar een vaardigheid die kan worden geleerd om iemands persoonlijke leven te verrijken en je energieker te maken op het werk. We begeleiden u bij het begrijpen van uw manier van denken en het omgaan met uitdagende situaties op het werk of momenten waarop u zich niet op uw best voelt. We bieden of claimen geen psychotherapie, maar tools en methoden die helpen om pessimisme op het werk om te zetten in optimisme om nieuwe energie te krijgen voor een probleemoplossende mentaliteit. Aan het einde van de workshop heeft elke deelnemer concrete handvatten om thuis verder te gaan.

Duur

Klanten score

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

  • Gelukkige medewerkers blijven langer bij het bedrijf en zijn minder ziek
  • Gelukkige medewerkers zorgen voor een productief team en bedrijf

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

De optimisme workshop heeft ons team een nieuwe manier getoond van omgaan met uitdagingen en heeft geleid tot meer glimlachen doorheen de werkdag.
Arcelor mittal

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!