Tarieven

Office olympics
Werk samen en ga de strijd aan met leuke en spannende spellen tijdens de Kantoor Olympische Spelen!

Beschikbaar als:

In persoon

Office olympics

Een office olympics organiseren is een geweldige manier om medewerkers te betrekken en bevordert een gevoel van kameraadschap op de werkplek.

We stellen op maat van jouw team een office olympics samen, We kiezen samen uit 15 unieke en risicoloze office olympics spellen en oefeningen om een gewelldige dag voor jouw te organiseren. Zoals Rubber band boogschutter, Relay tic tac toe, mentale gymnastics & spellen om elkaar te leren kennen en uiteraard veel meer.

We sluiten de dag af met een award ceremony waarin we op speelse wijze de winnaars en alle subteams een kleine prijs toekennen.

 

Duur

Klanten score

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

Het team versterkt de onderlinge banden door het bevorderen, belonen en stimuleren van beweging, sportief gedrag en het organiseren van leuke activiteiten met een gezonde competitie.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Office Olympics was heel tof, het team heeft genoten van de uitdagingen en er zijn nieue vriendschappen uit ontstaan. thnx team spirit!!
KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!