Tarieven

Highland games
et is niet alleen een dag vol actie, maar ook een dag om herinneringen te creëren die lang zullen blijven hangen. De activiteiten zijn ontworpen om de teamdynamiek te testen en te verbeteren, terwijl de deelnemers zich vermaken en elkaar beter leren kennen.

Beschikbaar als:

In persoon

Highland games

De Outdoor Adventure Teambuilding Workshop is een dag vol actie, uitdagingen en plezier. Het programma omvat een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder de “Barrel Roll”, “Tug ‘O War”, “Speerwerpen”, “archery tag”, “De zingende zaag”, “Eilandenrace”, “Aunt Sally”, “Big Bag jump”, “Boomstammenrace” en “Wooden Hill”.  Er voor elk wat wils en er zijn uitdagingen voor alle niveaus. Elk van deze activiteiten is ontworpen om de teamdynamiek te versterken en teamleden samen te laten werken om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Het is niet alleen een dag vol actie, maar ook een dag om herinneringen te creëren die lang zullen blijven hangen. De activiteiten zijn ontworpen om de teamdynamiek te testen en te verbeteren, terwijl de deelnemers zich vermaken en elkaar beter leren kennen. De Outdoor Adventure Teambuilding Workshop biedt de ideale omgeving om de persoonlijke vaardigheden van de deelnemers te ontwikkelen en te laten groeien, terwijl het team als geheel sterker wordt. Het belooft een onvergetelijke dag te worden, waarbij het team uitgedaagd wordt om hun grenzen te verleggen en samen te werken om succes te behalen.

Duur

Klanten score

Outdoor teambuilding

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

Het teams uit te dagen, hun communicatie en samenwerking te ontwikkelen, en hen een leuke en uitdagende dag te bieden, zodat ze als een sterker en meer hecht team kunnen terugkeren naar de werkomgeving.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!