Tarieven

VR Team Building
Onze Virtual Reality team building workshop biedt een unieke en spannende ervaring waarbij deelnemers worden ondergedompeld in een virtuele wereld met uitdagende missies die teamwork en communicatie versterken.

Beschikbaar als:

In persoon

VR Team Building

Onze Virtual Reality team building biedt jouw team de mogelijkheid om samen te werken, te communiceren en creatieve oplossingen te bedenken terwijl ze worden ondergedompeld in een virtuele wereld. Met behulp van VR-headsets zullen de deelnemers worden meegenomen naar een andere dimensie waar ze diverse team uitdagingen zullen aangaan, zoals het oplossen van puzzels, het verslaan van vijanden en het verzamelen van schatten.

Deze uitdagende missies zullen het teamwork en de communicatie van jouw team naar een hoger niveau tillen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. Boek nu onze Virtual Reality team building en versterk de banden tussen jouw teamleden!

Duur

Klanten score

VR Teambuilding

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

Door middel van innovatieve technologieën en team uitdagingen creëren we een onvergetelijke ervaring die de samenwerking, communicatie en prestaties van jouw team zal verbeteren.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

De VR-team building was onvergetelijk en versterkte onze teambanden op een leuke manier. Het was een unieke ervaring voor ons team
Pieter – KMO Shops

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!