Boek gratis demo

Zelf sturende teams
Leer hoe u een meer autonoom team kunt worden zonder de harmonie tussen leiderschap en empowerment van medewerkers te verliezen.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Zelf sturende teams

Zelforganiserend team geeft aan dat de leiderschaps- en eigendomsstructuur van het bedrijf meer horizontaal wordt. Het bereiken van een zelforganiserende organisatie kost tijd en kan complex zijn als het gaat om de balans tussen sturing en vrijheid. In deze workshop betrekken we bestuur/directie, stafafdelingen en teams, oftewel aandacht voor het hele systeem. Teamleden zoeken samen naar oplossingen, leren elkaar beter gebruiken en hoeven niet voor elk probleem naar het management te kijken. Managers en leiders leren er te zijn wanneer dat nodig is en hun team te vertrouwen om het nodige te bereiken als een zelforganiserend team.

Duur

Klanten score

Team grootte

Deze workshop wordt gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Indien uw team groter is kunnen we samen een oplossing vinden.

Vereisten

Wij organiseren de workshop volledig voor jou. U kiest zelf of de workshop op kantoor, virtueel of wij kunnen een ruimte organiseren voor uw workshop.

Doel

  • Meer zelf regie binnen het team
  • Verantwoordelijkheid brengen naar waar de materie expertise zit
  • Ruimte creëren voor de team leader om te sturen.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop kan op maat gemaakt worden gebaseerd op de noden van uw team. Onze specialisten helpen U met identificeren welke onderdelen van de workshop voor uw team diepgaander behandeld worden.

Zoals gekozen door:

Deze workshop heeft geholpen om de technici adhv de procedures zelf zekerder te maken om beslissingen te nemen zonder verantwoordelijkheid weg te nemen bij de team leader.
NMBS

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!