Tarieven

Zelf sturende teams
Leer hoe u een meer autonoom team kunt worden zonder de harmonie tussen leiderschap en empowerment van medewerkers te verliezen.

Beschikbaar als:

In persoon

Online

Hybride

Zelf sturende teams

In deze workshop leren teamleden hoe ze hun leiderschap- en communicatievaardigheden kunnen ontwikkelen en zelfstandig kunnen werken zonder verantwoordelijkheid weg te nemen bij de teamleider. Dit om ervoor te zorgen dat uw organisatie een harmonieuze balans behoudt tussen leiderschap en empowerment van medewerkers.

 

Tijdens deze workshop leren teamleden hoe ze samen oplossingen kunnen vinden zonder steeds naar het management te moeten kijken. Managers en leiders leren op hun beurt hoe ze hun team kunnen vertrouwen om het nodige te bereiken. Het resultaat? Een organisatie die beter kan omgaan met veranderingen en waarin teamleden beter kunnen samenwerken, elkaar beter leren gebruiken en autonomer kunnen werken.

Duur

Klanten score

Team grootte

De workshop worden gegeven voor teams van 4 tot 100 medewerkers. Is je team groter? Contacteer ons en we vinden samen een passende oplossing.

Vereisten

Wij passen de workshop aan jouw wensen aan. Jij kiest waar de workshop plaatsvindt, op kantoor of online. Wij kunnen ook een passende locatie voorzien

Doel

Een organisatie die beter kan omgaan met veranderingen en waarin teamleden beter kunnen samenwerken, elkaar beter leren gebruiken en autonomer kunnen werken.

Op maat gemaakt

De inhoud van de workshop wordt georganiseerd op maat van jouw bedrijf en de noden van je team. Onze coaches helpen je de juiste onderdelen te selecteren die diepgaand aan bod komen tijdens de workshop.

Wat is inbegrepen in uw workshop

Alles wordt voor u georganiseerd 

Inhoud

Klantenzorg

Materiaal

Zoals gekozen door:

Deze workshop heeft geholpen om de technici adhv de procedures zelf zekerder te maken om beslissingen te nemen, zonder verantwoordelijkheid weg te nemen bij de team leader.
NMBS

Ontvang een overzicht en onze prijzen in je mailbox

Volledig vrijblijvend

Reserveer jouw workshop!

Vul het onderstaande formulier in om jouw workshop vandaag te boeken!